2696

”Ziua Binefacerilor”! Vino să sărbătorim împreună!

Cu puţin timp în urmă, am anunţam că, în colaborare cu Carcam.md, AutoCinema şi VoiceKaraoke organizăm un OFFLINE!!!

cadouri, forum

Cum vă povesteam deja, Offline - ul va fi divizat în 2 etape: iniţial vom merge la Grădina Zoologică, imediat după care ne vom îndrepta spre Autocinema. Şi, pentru a vă spori încă puţin interesul, am decis să vă arătăm o listă mai detaliată a bunătăţilor care vă aşteaptă!

În primul rând, veţi fi fotografiaţi şi filmaţi în continuu - single, cu prietenii, cu străini întâmplători, cu fete frumoase! După asta veţi putea să vă vedeţi în raportul cu poze pe forum, facebook, point şi în materialul video care va apărea pe play.md. De asemenea, pe parcursul desfăşurării evenimentului, fotograful nostru va tipări şi va face cadoui poze tuturor doritorilor! Ura, poze gratis!

În al doilea rând, pe parcursul evenimentelor se vor desfăşura  concursuri, foarte necomplicate, dar cu premii valoroase. Iar dacă nu vă plac concursurile - lotereea de asemenea presupune că remunerare nu doar stilouri şi pionete, ci o sumedenie de cadouri, precum abonamente la spălătorie auto, certificate pentru acces gratis timp de o lună la Autocinema, pop-corn fără de limite, precum şi un alcoolotester şi un regisrator-video!

cadouri, zooparcforum, zooparc

zooparc, forum

În al treilea rând, nimeni nu va pleca fără cadou. Chiar dacă aveţi mereu de-asupra capului un nouraş cu ploaie, o pisică neagră v-a trecut calea, iar ziua nu s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune - oricum veţi primi garantat “biscuitul vostru”!

În al patrulea.... BERE GRATIS! URAAA!

 offline, autocinema

P.S. pentru cei lenoşi, care nu au accesat link-ul de mai sus şi nu a citit încă programul evenimentului:

17:00 Ne întâlnim la scările de lângă Grădina Zoologică. Reper - intrăm pe la intrarea centrală și mergem în jos.

17:15 Înmânăm ceremonial Grădinei ZOO harta Forumului, actualizată de pictorii școlii Monsters School! Ne facem poze  lângă hartă, lângă banner, lângă cuști - mai pe scurt, oriunde dorim!

17:30 Ne divizăm în echipe, primim panourile pentru cuști și ne îndreptăm spre locațiile fiecăruia, pentru a le instala. Obligatoriu ne semnăm pe toate panourile - există o legendă precum că, dacă îți scrii dorința și o arăți unei maimuțe, ea se va îndeplini neapărat!

19:00 Strângerea și pornirea din Grădina Zoologică spre Autocinema (Megapolis Mall, Ciocana). Cine nu are transport, merge împreună cu cei care au!) Acolo veți primi pozele deja tipărite, cadouri pentru toți participanții, va fi dat startul loteriei norocoase la care câștigă absolut toți!

21:00: Începerea filmuluizooparc, forum

Iar acum să selectăm FILMUL, pe care îl vom viziona în cadrul Offline - ului! Votăm!

Selectăm FILMUL pe care îl vom privi la OFFLINE!


Votăm
aici





0