1526

"Era să-mi rup gâtul!" La ce s-a referit Connect-R după o zi petrecută în Chișinău

Connect-R face parte din juriul unui show televizat din România, dedicat dansului.

connectr, muzică

Astfel, în timpul preselecțiilor, prin fața lui s-au perindat numeroși dansatori talentați, atât din România, cât și din Republica Moldova. Pe lângă numerele extraordinare prezentate de dasatorii moldoveni, Connect-R a fost, parcă, cel mai fascinat de frumusețea fetelor din Chișinău!

Anul acesta, preselecțiile au adus în fața juriului, format din Connect-R, CRBL și Monica Petrica, dansatori extrem de talentați, nu doar de pe teritoriul României, ci și din Republica Moldova!

Pe lângă talentul incontestabil al dansatorilor din Republica Moldova ce s-au prezentat la preselecții, simpaticul Connect-R a fost de-a dreptul fascinat și de frumusețea moldovencelor de peste Prut.

“Era să-mi rup gâtul. Stânga, dreapta, întoarce-te. Toate fetele din Chișinău, că se duc sa pună un bilet la loto, că se duc să facă piață, au tocuri, părul aranjat…Nu pot să nu observ, mama-soacră, soție, e doar o apreciere și atât, dar uite ce picioare au fetele astea!”, a spus juratul, atunci când pe scena show-ului și-a făcut apariția un ansamblu din Chișinău.

sursa: perfecte.md

1