3036

Ipostaze JENANTE! Iată vedetele surprinse cu sfârcurile acoperite de plasturi

Ținutele prea decoltate și transparente, preferate de vedetele de la Hollywood, impun uneori soluții pe măsură, dar accidentele sunt inevitabile. Astfel se face ca multe dintre vedete au fost surprinse cu sfârcurile acoperite de plasturi.

ipostaze jenante, hollywood

Una dintre primele vedete care au avut lansat această "modă" a fost Rihanna, ea fiind fotografiată în numeroase rânduri purtând rochii decoltate sau ținute transparente din care se intrezăreau plasturi sau fâșii de bandă adezivă.

ipostaze jenante, hollywood

hollywood, ipostaze jenante

Emma Watson a încercat să bifeze o apariție reușită pe covorul roșu, însă a omis un aspect. Actrița nu a fost prea inspirată atunci când a ales rochia pentru premiera filmului "The Perks of Being a Wallflower", pentru că, într-un moment de neatenție, ea a arătat paparazzilor plasturele cu care iși acoperise sânul.

vedete, hollywood

O fi ea o icon fashion, dar și Victoria Beckham mai are scăpări. Ideea de a renunța la sutien, în favoarea unor plasturi în formă de floricele a regretat-o amarnic, după ce a văzut cât de transparentă îi era bluza în lumina puternică a blițurilor.

vedete, hollywood

Când ești o vedetă sigură pe tine și vrei să impresionezi cu un decolteu adânc, indicat ar fi să nu porți nimic pe dedesubt. Numai că Hayden Panettiere nu a avut acest curaj, iar rezultatul a fost unul dezastruos. "Capacele" cu care și-a acoperit sfârcurile au fost mult prea vizibile pe sub rochia din voal și nu au făcut deloc impresie bună.

hollywood, ipostaze jenante

Nici Kelly Rowland, fosta colegă din Destiny's Child a lui Beyonce, nu a avut tupeul să apară nepurtând nimic pe sub bluza ei transparentă și și-a acoperit inestetic sfârcurile cu benzi din plastic de culoarea pielii. Din păcate, paparazzi au surprins acest aspect și imaginea de artistă sexy a avut de suferit.

vedete, ipostaze jenante

Michelle Rodriguez a forțat și ea limitele codului vestimentar într-o rochie neagră semi-transparentă. Pentru a-și pune sânii în valoare, actrița nu a purtat sutien, dar și-a acoperit sfârcurile cu plasturi, idee deloc inspirată, cum a realizat ea mai târziu. Oricum, momentul jenant s-a petrecut demult, iar acum vedeta din "Furios și iute“ se bucură de iubirea manechinei Cara Delevingne.

ipostaze jenante, vedete

sursa: perfecte.md

0