14862

Nu s-a mai epilat deloc în ultimii 5 ani. Cum arată acum femeia cu barbă: "Mă simt mai sexy ca niciodată!"

femeie, barba

Mariam, o femeie de 49 de ani, originară din Germania, s-a luptat peste 20 de ani cu părul care i-a invadat fața după nașterea fiului ei. Acum că a renunțat să-și mai ascundă barba, spune că se simte mai sexy și mai încrezătoare în sine ca niciodată.

Femeia a apărut la emisiunea britanică "This Morning", unde a povestit că n-a avut niciodată păr facial până la nașterea fiului ei, cu 28 de ani în urmă. După acest moment, însă, fire groase de păr au început să-i invadeze tenul. Așa că femeia iși smulgea firele în fiecare dimineața, cu penseta, și avea tot timpul barbă roșie și inflamată.

In 2008, pe când era someră și stătea singură acasă, Mariam a decis să-și lase barba să crească și să scrie despre acest “experiment” pe blogul personal.

Deși Mariam nu are sprijin din partea familiei ei, mama ei rugând-o mereu să devină "normală" din nou, a început să călătorească împreună cu circul, ca "femeia cu barbă". "Vreau să le ofer oamenilor ocazia să vorbească cu o femeie cu barbă, pentru că pe strada le este prea teamă".

Reacțiile oamenilor nu au fost, însă, mereu unele pozitive. Mai ales pe Internet, oamenii i-au adresat critici foarte dure. "Unii mi-au spus că ar trebui să fiu împușcată pentru cum arăt sau deportată în Rusia, dar există și oameni care îmi spun că ceea ce fac este curajos și că îi inspiră."

Femeia, care este singură de 10 ani, spune că este și în căutarea unei relații, acum că se simte sexy și are încredere în ea. "Mă cunosc mai bine acum. Sunt întotdeauna oameni cu fetișuri care s-ar putea să fie atrași de barba mea, dar asta e valabil în multe alte cazuri, inclusiv cu blondele, de exemplu."

mariam, barba

barba, mariam

femeie, barba

femeie, barba

sursa: protv.ro

0