787

Oficial îi merge bine! Dan Bălan a făcut într-un an 600.000 de euro

dan balan, muzica

Departe de oraşul natal, Chişinău, Dan Bălan începe să guste din nou din succesul pe care-l avea în 2004, cu trupa O-Zone. În ultimul an, solistul a făcut muşchi şi s-a umplut de bani în străinătate.

Băiatul zvăpăiat şi ascuţit la faţă, căruia îi plăcea să i se spună Crazy Loop, e acum istorie. De un an încoace, Dan Bălan (35 de ani) face bani pe bandă rulantă în concerte internaţionale.

S-a schimbat radical, a tras mult la sală, iar muşchii dobândiţi îi dau un aer macho, poartă haine mulate, sexy şi a renunţat de tot la ciuful dat cu gel.

Dan Bălan a făcut un pas înainte şi din punct de vedere profesional, căci din martie anul trecut şi până în prezent a cântat exclusiv în concerte mari din străinătate, în cluburi celebre sau în resorturi de lux din Antalya, acolo de unde şi banii vin cu mai multe zerouri. Peste graniţe, onorariul său variază între 15.000 şi 20.000 de euro.

Într-un singur an, Dan Bălan şi-a umplut conturile cu aproximativ 600.000 de euro, în urma celor 35 de concerte pe care le-a avut în Rusia (23 de concerte), Turcia (4 concerte), Ucraina (6 concerte), Emiratele Arabe Unite (un concert), Letonia (un concert).

Vă amintim că nu demult într-un interviu românesc, Dan Bălan a recunoscut că din piesele de la O-Zone a obținut mai mult de 10.000 de euro! 

"Am luat mai mult de 10.000.000 de euro din O-zone, normal. Eu ca producător, ca autor al pieselor, am luat mult mai mult de atât".

 sursa: știrilocale.md

0