983

копи-паст


MARIAN LUPU VA FI URMĂTORUL PREŞEDINTE AL RM?
Moldoveanul Moisei Lepădatu, câştigărotul concursului „Битвa экстрасенсов”, a acordat un interviu revistei ruse „Комсомольская правда”.  În cadrul interviului el a venit cu preziceri pentru anul 2014. Extrasensul este convins că în urma alegerilor parlamentare din 2014, noul Preşedinte al RM va fi un bărbat înalt, cu vârsta cuprinsă între 48-52 de ani, brunet, are doi copii şi este un familist bun. Toate aceste calităţi şi descrieri le putem atribui Preşedintelui PDM, Marian Lupu: el este înalt, este brunet, în 2014 o să împlinească 48 de ani, are doi copii (Sanda şi Cristi) şi în toate interviurile şi emisiunile televizate în care a participat împreună cu familia, s-a impus ca un familist înrăit.
Aceasta nu este unica prezicere a clarvăzătorului moldovean. „Politicienii moldoveni au pierdut încrederea oamenilor! Partidul Liberal va dispărea de pe arena politică. În urma alegerilor parlamentare, în Parlament vor intra PLDM, PDM și PCRM. Vreau să atenţionez conducerea PLDM: în cadrul partidului sunt trădători, care vă vor trăda în cel mai neaşteptat moment. La PDM totul va fi bine, ei vor învinge în alegeri. PLDM şi PCRM vor intra în Parlament, dar vor crea o coaliţie”, a menţionat Lepădatu.
Tot în cadrul interviului, extrasensul a menţionat că Transnistria va accepta legile Federaţiei Ruse. Vor recunoaşte Constituţia şi drapelul lor, iar Rusia va recunoaște oficial Transnistria.
La capitolul „Integrare Europeană”, Lepădatu a menţionat că aceast lucru nu se va întâmpla în curând, mai avem mult de aşteptat. În schimb vom putea merge fără vize în ţările din UE chiar din anul următor.
O veste mai tristă ne-a oferit Lepădatu la capitolul corupţie şi criminalitate. „Nivelul corupţiei şi criminalităţii în Republica Moldova va creşe rapid.”
La nivel internaţional, extrasensul a menţionat că ar putea izbucni al treilea război mondial. „Din cauza crizei politice din Ucraina, ar putea crește un război civil! Acum o sută de ani, în 1914, s-a început primul război mondial. În 2014, posibil să se înceapă al treilea război mondial! Eu simt asta, dar totuşi sper la raţiunea politicienilor. Războilul îl va începe SUA împotriva Rusiei. România şi Ucraina vor fi atinse de război. Ianukovici va demisiona. În caz de război, NATO va pune baze militare pe teritoriul Republicii Moldova. În cazul în care America va provoca războiul, Rusia v-a răspunde imediat cu un atac nuclear”, a adăugat Lepădatu.

Anul trecut, Moisei Lepădatu a făcut preziceri pentru aceeaşi revistă, despre soarta Molovei în 2013. El a prezis că Moldova va fi acceptată în UE (RM şi UE au parafat acordul de asociere la Vilnius), în cadrul Alianţei pentru Integrare Europeană vor apărea divergenţe (unde-i Alinaţa?), vor veni miniştri noi (s-a schimbat premierul şi trei miniştri). Ceea ce ţine de economie, clarvăzătorul a menţionat că anul 2013 va fi cel mai rodnic din ultimii 20 de ani (chiar am avut parte de un an rodnic), nu se vor abate cataclismele asupra RM, valuta naţională se va devaloriza(ceea ce s-a şi întâmplat),  pensiile şi indemnizaţiile vor creşte (nesemnificativ, dar oricum au crescut).
Oare se va întâmpla tot ceea ce a prezis clarvăzătorul pentru 2014?  Vom trăi şi vom vedea!
Autor: Diana Gonţa
0