1226

A făcut o faptă bună, dar a ajuns pe mâna Poliţiei.

A făcut o faptă bună, dar a ajuns pe mâna Poliţiei. Află ce i s-a întâmplat unui tânăr din capitală Cum ar fi dacă vecinul ar face curat în fiecare zi în faţa blocului, ar sădi flori şi ar uda iarba? Mulţi ar spune că ar aprecia un asemenea gest. Însă în cazul unui locuitor al capitalei, care a cheltuit şapte mii de lei pentru a înfrumuseţa curtea, efectul a fost invers. El a fost dat pe mâna Poliţiei de către vecini.

Cândva curtea acestei case arăta ca multe altele, murdară şi neîngrijită. Acum doi ani, Tudor Cauş a decis s-o amenajeze. A sădit iarbă, a împletit un gărduţ din nuiele şi a meşterit manual peste 50 de ghivece în care a sădit flori.

"Am prelucrat pământul, am sădit flori", a spusacesta.

Fapta tânărului i-a nemulţimit, însă, pe unii vecini, care l-au dat pe mâna poliţiei. Motivul este de-a dreptul bizar.

"Eu mi-am rupt fusta şi am scris plângere la Poliţie. El mi-a zis să merg mai atent. În ziua următoare, băieţii şi-au agăţat maşina în timp ce parcau lângă casă, ei au mers şi au scris plângere că şi-au distrus maşina", a declarat o femeie.

Sunt, însă, şi vecini care apreciază munca zilnică a tânărului.

"Singur din buzunarul lui a plătit pentru tot. Nimeni nu i-a dat un ban, sau să-l ajute cu ceva", a afirmat o vecină.

Tânărul s-a ales cu o citaţie de la Poliţie şi va trebui să se justifice în faţa oamenilor legii.

Video: www.publika.md/a-facut-o-fapta-buna--dar-a-ajuns-pe-mana-politiei--afla-ce-i-s-a-intamplat-unui-tanar-din-capitala_1492851.html

0