951

Чеченские бандиты путина против Русского народа

Multi ani propaganda ne convingea precum a fost un "mare razboi pentru apararea patriei", sa sarbatorit 9 mai .... dar controversate, biruitorii s-au trecut in semi-foamete, boli si saracie, sub orice nivel ale "prezantilor" germani...
Mai recent, ne-au convins, precum Rusia, in sfarsit, a obtunut "biruinta" in razboiul din Cecenia.... au fost omorati peste 300 mii din circa 1 mln ceceni etc.
Nu discut aici cat a costat "biruinta" si cine plateste acum dijma cecenilor, fie in Cecenia, fie in Moscova...
Uitativa ce  sistem se formeaza de Kadyrov, cu sustinerea lui Putin, acolo in Caucaz...
 
http://www.youtube.com/watch?v=34tJIJWmFEA
 
iate, multor rusofoni in R. Moldova nu le place Romania, Uniunea Europeana. Uitativa mai atent la filmul prezenta .. cum credeti, le pasa cecenilor liu Kadyrov de Rusia, de religia ortodoxa, de cultura rusa?
 
Ce vor face "voinicii" lui Kadyrov cand ei vor fi platiti mai bine de turci, ameri, ori altii? Cum sau comportat Dudaev, Maskhadov, Basaevi - eroi a urss si rusiei stim... cunoastem... Nu va plac romanii, occidentul, europa civilizata, ....alde pukin sa va tina in jug cu ajutorul lui kadyrovistilor .... pe urma o sa va "taie imprejur", adesea chiar in jurul gatului....
Bomj, tu ai copiii? Vrai ca ei sa fie "protejati" de kadyrovisti?
 
Ca atare, relectati din acest film si o sa intelegeti de unde vin anumite itse la atentatele teroriste din Boston.... or fi ele si de la vahabiti, .... dar nici kadyrovistii nu-s cu nimic mai "prejos", iar banii parca de la pukin, parca de la fundamentalistii musulmani.
0