2457

ADKASH- Creazati mobilul intr-o sursa de venit.

 
ADKASH   Voi plătiți în continuare pentru comunicațiile mobile ? Programul AdKash de la compania Wor(l)d GMN este un progres la nivel mondial pe piață de publicitate. Ai un telefon mobil cu sistem de operare pe bază de Android?
Acum ai posibilitatea nu doar să-ți întorci banii pe care ia-i cheltuit pentru convorbiri , dar poți obține și un venit atrăgător doar pentru faptul că vorbești la telefonul mobil, Simplu nu ?
E simplu deoarece Adkash plătește utilizatorilor pentru primirea și vizualizarea publicității de înaltă calitate, astfel de fiecare dată cînd primiți apel , sms sau mms, pe ecranul dispozitivul o să apăra o mică publicitate după care o să fiți plătiți pentru această publicitate.
Adkash plătește în funcția tipului de licență care aveți achiziționat.
Posibilitățile și costul unei licențe le puteți găsi AICI.
  Adkash se împarte în 2 subdiviziuni în care poți să faci bani:

  • Banii primiți în funcție de structură ierarhică (Săptămînal)
  • Banii primiți pentru vizualizări (Săptămînal) 

  1.Banii primiți de pe structură: Conectează prietenii. Primește bani în fiecare săptămină doar pentru că ai recomandat prietenului tău să se folosească de programă adkash. Banii primiți pentru vizualizări:

2.Banii primiți pentru vizualizări: Conectează-te și downloadează programa adkash și primește banii pentru vizualizări.(Publicitatea apărută pe ecranul dispozitivului)

Acum gîndește-te ce îți mai poate aduce 80 $ lunar doar pentru convorbirile telefonice la telefonul tău mobil ? Lansarea comercială adkash se preconizează pentru sfîrșitul lunii februarie , pînă atunci mai ai timp să-ți construesti structură ierarhică , și să primești bani nu doar pentru vizualizări , dar și pentru recomandarea programalui ADKASH care îți aduce un venit săptămînal garantat.

Site : http://max-world.zz.mu

0