4513

Xenofobia unora din această platformă

Profilul tipic al unor basarabeni rusofili (mulți din ei fanatici) sau al unor minoritari ruși din Basarabia ce se regăsesc aici cu brio, este acesta: când aud de români, îi etichetează rapid fasciști sau țigani.
Dacă românul în cauză drept reacție (firească) îi bagă la origini, acești minoritari și rusofili sar în sus ca arși, revoltați vezi Doamne că au fost trimiși în mamele lor dar atitudinea lor explicit xenofobă o minimalizează, o ascund.
Astfel, zilele trecute am intrat la tema"Хроники Чудесатой Страны - Здесь можно ругаться только на Латыни!', unde am transmis urări de Crăciun unui alt român dar în purul stil mai sus arătat, un utilizator cu pseudonimul just4fun a scris: "Atacul țiganilor" la care l-am băgat în mă-sa bineînțeles, pe bietul primitiv rasist și moderatoarea ГадкаяЯ mi-a blocat accesul la acea temă prin asta demonstrând că apără xenofobia așa zisului just4fun. just4fun continuînd apoi revoltat să se plângă cum a fost trimis la mă-sa dar nu a pomenit că de fapt el a început prin a ne eticheta țigani. 

Deșteptați-vă! Ca să fiți respectați, nu ne mai etichetați țigani sau fasciști ori ocupanți, astea sunt semne de boală deja ce-ntrec xenofobia. Sunt de acord că CCCP v-a deznaționalizat, îndoctrinat (v-a tâmpit, asta e realitatea) dar acum sunteți liberi, mai citiți, informați-vă, parcurgeți cursuri de comunicare, de comportament.
Aveți probleme grave de comportament.
Succes!

PS
Și în continuare voi trimite la origini pe oricare își va permite să mă eticheteze țigan, fascist, ocupant, legionar etc.!
Vă afișați civilizat, okay, așa mă voi afișa și eu

Toate cele bune, sărbători fericite (chiar și grecii, foarte vechi creștini, sărbătoresc pe stil nou, după un calendar corectat)

0