741

"Ţara mea e cerşetoare"

DECLARAŢIA concurentei la Miss Earth care a provocat SCANDAL în Rusia

 
 

Miss Moscova, concurentă la concursul internaţional Miss Earth, a reuşit să îşi înfurie conaţionalii cu o declaraţie...ori extrem de naivă, ori extrem de sinceră: "Ţara mea e cerşetoare", făcută chiar pe scena concursului.
 
 

 
 
 





Concurentelor la Miss Earth -un concurs de frumuseţe similar cu Miss Univers- li se cere ca, pe lângă frumuseţe, să fie pasionate de probleme de mediu. Iar Miss Moscova, Natalia Pereverzeva, a fost întrebată, pe scena concursului, care sunt motivele pentru care e mândră de ţara sa. Iar discursul său, ţinut într-o engleză defectuoasă, scrie Radio Free Europe a început foarte poetic: fata a vorbit despre "Rusia mea", enumerând fetele frumoase, cu cozi împletite, îmbrăcate în costume tradiţionale şi-a asemuit ţara cu "o vacă blândă, cu ochi mari şi coarne ciudate şi care dă laptele cel mai gustos, care miroase a păşuni şi a soare" şi, imediat, şi-a adus aminte de tot ceea ce o enervează la ţara sa.

 
"Dar Rusia mea e o ţară săracă, care suferă de multă vreme şi care e distrusă bucată cu bucată de oameni lacomi, mincinoşi şi necredincioşi. Rusia mea e o conductă prin care puţinii oameni "aleşi" o golesc de bogăţii. Rusia mea e o cerşetoare. Rusia mea nu îşi ajută bătrânii şi orfanii. Ca printr-o rană deschisă inginerii, doctorii şi profesorii fug, pentru că nu mai au cu ce să trăiască", spune tânăra...adăugând că îşi iubeşte ţara şi că speră ca lucrurile să se schimbe în bine.
 
Declaraţia tinerei a provocat un adevărat scandal în ţara sa natală, editorialiştii din Rusia combătând-o în numeroase articole. Se pare, însă, că publicul e de acord cu ea, rezultatele unui sondaj online pe pagina de web a unui ziar arătând că 90 la sută dintre cei care au votat sunt de acord cu ea.
 




 
 
0