550

Filat se vede din nou cu Şevciuc: e timpul să ne vedem


La sfîrşitul acestei săptămîni, prim-ministrul Republicii Moldova, Vladimir Filat, va avea o întrevedere cu liderul de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk. Despre acesta a anunţat premierul în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.
Despre acesta a anunţat premierul în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă. Filat susţine că pe agenda discuţiei vor figura unele probleme despre care nu s-a discutat pînă în prezent.

„Am vorbit cu dumnealui zilele trecute la telefon. Spuneam că e timpul deja să ne vedem pentru a mai trece în revistă cele ce s-au făcut, unde mai avem probleme pe care nu le-am rezolvat. Eu aş vrea să reuşim la sfîrşit de săptămînă să ne vedem, să avem această comunicare”, a spus Filat.

Menţionăm că Filat şi Şevciuc au avut pînă acum mai multe întrevederi – la meciurile de fotbal de la Tiraspol, la Muntele Athos din Grecia, la concertul Larei Fabian şi al lui Julio Iglesias de la Chişinău, dar şi la lansarea primului tren marfar, care circulă din Republica Moldova direct prin regiunea transnistreană.


noi.md

0