426

Ghimpu revine în forţă din vacanţă: Nu beau apă în aceeaşi zi şi aceeaşi oră cu Filat!

 

Partidul Liberal nu se grăbeşte să prezinte lista remaniabililor din Guvern, aşa cum a sugerat premierul Vlad Filat, după demiterea din funcţii a ex-miniştrilor de Interne şi a Educaţiei, Alexei Roibu şi, respectiv, Mihai Şleahtiţchi.
După întrevederea de astăzi cu euro-parlamentarul Graham Watson, liderul Pl, Mihai Ghimpu, a declarat că subiectul respectiv nu a fost discutat încă în interiorul formaţiunii.


 “PL nu bea apa în aceeaşi zi şi aceeaşi oră cu colegii noştri din Alianţă. Noi încă nu am discutat în cadrul partidului. Urmează să avem o discuţie la 2 ani de la guvernare. Nu poţi să te joci 2-3 luni şi să schimbi ministrul, nu este corect. În noiembrie avem şedinţa biroului politic al partidului, vom asculta fiecare ministru şi atunci vom lua o decizie”, a spus Ghimpu.

Anterior, şi liderul PD, Marian Lupu, a precizat că evaluarea membrilor Guvernului propuși de Partidul Democrat se află pe ultima sută de metri, iar rezultatele acesteia vor fi anunţate în toamnă. „Noi suntem pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte evaluarea miniştrilor din PD. În toamnă vom trage o linie, este responsabilitatea noastră, pentru că noi i-am delegat, însă să nu dea Domnul să ne impună cineva din afară. Anumite remanieri în Executiv trebuie făcute, însă nu eu am să indic colegilor de la PLDM sau PL ce trebuie de schimbat şi nu ei trebuie să-mi indice mie ce trebuie să facem noi la PD”, a declarat Marian Lupu.

24h.md

0