2098

Diavolul i-a întunecat minţile! Unul dintre protestatarii ruşi de la Bălţi îşi cere scuze



Foto: timpul.md



Un participant la protestele din 5 august, care au avut loc la Bălţi, îşi cere scuze pentru că a aruncat cu pietre în manifestanţi şi a tras cu piciorul în camera de luat vederi a unui operator TV. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, spune că diavolul i-a întunecat minţile.
"Mă adresez întregii societăţi, rog să mă ierte. Nu voi mai face aşa ceva niciodată. Aşa cum eu deja sunt pensionar, dracul m-a împins să fac aşa ceva... I-am spart camera unui operator şi am aruncat o piatră în tabăra unioniştilor", a spus Vasile Antoniuc, pensionar din Bălţi.

Pensionarul spune că a avut un comportament violent, deoarece este împotriva ideilor pe care le promovează reprezentanţii Platformei Civice „Acţinunea 2012”.

"Ei strigau mesaje în care spuneau că vreau unirea Moldovei cu România, dar eu sunt contra acestui lucru. Regret mult cele întâmplate…", a afirmat bărbatul.
Poliţia a deschis pe numele acestuia un dosar penal pentru încălcarea dreptului la întruniri. Dacă vina bănuitului va fi dovedită, acesta riscă până la cinci ani de închisoare.

0