480

FOTOGRAFIA ZILEI: Ghid practic „Cum să te pui bine pe lîngă noul ministru al Afacerilor Interne?”

Ieri, şedinţa Cabinetului de Miniştri, s-a desfăşurat în municipiul Bălţi. Pentru unii acest eveniment a însemnat şi o posibilitate de a se pune bine pe lîngă noul ministru al Afacerilor Interne, Dorin Recean. Mai jos vă prezentăm cîteva sfaturi practice, probabil utile pentru reprezentanţii organelor de forţă, referitor la cum să se pună bine pe lîngă noul ministru, care nu va ezita să-i elibereze din funcţie pe cei care nu fac faţă meseriei.
1.       Îl urmăriţi unde merge şi faceţi tot posibilul pentru a vă apropia de el!
2.       Încercaţi să îi atrageţi atenţia! Nu trebuie să dansaţi sau să cîntaţi, este de ajuns să vă audă că vorbiţi frumos, aveţi un vocabular bogat şi cunoaşteţi bine legislaţia.
3.       Din start să fiţi pregătiţi că nu aveţi mai mult de 3-5 minute pentru a impresiona ministrul! Vă sugerăm să aveţi un mesaj bine pregătit, consistent! Relataţi 2-3 realizări de ale dvs. şi ce planuri de viitor aveţi!
4.       Nu vorbiţi despre lipsa resurselor financiare! Vorbiţi despre faptul că şi cu bani puţini se pot face lucruri mari!
5.       Folosiţi în discuţie cuvintele „eficienţă” şi „integritate” – astfel drumul spre inima Dlui Recean va fi mai uşor!
6.       În cazul în care sfaturile noastre v-au ajutat să vă păstraţi jobul, vă rugăm să ne contactaţi!


tribuna.md
0