543

Deputaţii PCRM, îndemnaţi să treacă un control narcologic

Deputaţii Partidului Liberal au cerut Procuraturii Generale să verifice dacă comunistul Mark Tkaciuk, dar şi colegii săi de fracţiune nu se droghează. Ei fac trimitere la unele informaţii publicate pe blogu-ul unui deputat neafiliat.

”S-a scris pe blog că Mark Tkaciuk părea iarăşi drogat la emisiune. Solicit Procuraturii Generale să verifice dacă şi alţi deputaţi se droghează, reieşind din comportamentul unui grup de comunişti, care au agresat un ministru”, a declarat în plenul Parlamentului, liberalul Valeriu Munteanu.

În replică, deputatul Partidului Comuniştilor, Vasile Stati, a afirmat că cei din fracţiunea comuniştilor sînt gata să treacă un control medical, însă doar împreună cu ministrul Transportului şi Infrastructurii Drumurilor, Anatol Şalaru. ”Eu şi colegii mei, împreună cu domnul Petrenco, vom accepta să mergem la narcolog cu Şalaru şi toţi cei care fac risipă de bani împreună”, a spus Stati.

Amintim că, pe 5 iulie, în Parlament au avut loc îmbrînceli între deputaţii PCRM şi ministrul Transportului pe motivul nemulţumirii faţă de răspunsurile primite de la demnitar cu privire la tronsonul de cale ferată Cahul – Giurgiuleşti.
noi.md
0