601

шо за пиздец в румынии или бак-2012

сдали от 15 до 60% не сдали, результаты ещё хуже чем за прошлый год. в бухаресте опять больше 50% не сдало. я не шибко в курсе - это с каких хуёв? гайки позакручивали на списывание или нац политика такая?
 
A început publicarea rezultatelor la examenul de bacalaureat. Primele rezultate afişate la centrele de examinare indică o situaţie la fel de dezastruoasă ca cea înregistrată anul treut.
La liceele unde s-au ţinut probele examenului de bacalaureat, a început afişarea primelor rezultate la bacalaureat. Situaţia arată, după primele note, la fel de dezastruoasă ca anul trecut. După ce s-au luat măsuri pentru ca examenul să se desfăşoare corect, rata de promovabilitate este foarte mică. Pe primul loc este Judeţul Ilfov, unde 85% din candidaţi nu au promovat, iar cele mai bune rate de promovabilitate sunt în jur de 60%.
Află AICI rezultatele în toate judeţele, rapid şi uşor!
În judeţul Ilfov, de exemplu, doar 15% au promovat, iar în Hunedoara 33,5% dintre elevii care au  susţinut examenul au obţinut notă de trecere. La Iaşi, 46% dinter elevi au picat, iar la Vaslui, peste 51%.
Rezultatele sunt dezastruoase şi în Bucureşti. Aproape jumătate din candidaţi au picat examenul şi în Capitală, rata de promovabilitate este de 45%, faţă de 42,03%, câţi au promovat anul trecut.
0