536

„Mișin - ultimul bastion în PCRM”



În PCRM nu au mai rămas oameni de talia celor care au plecat deja, crede analistul politic Viorel Cibotaru. „Vadim Mișin a fost ultimul stâlp, ultimul bastion în care oamenii credeau. În PCRM nu a mai rămas nimeni de talia acelor oameni care au plecat deja din partid”, susține Viorel Cibotaru, care crede că plecarea lui Vadim Mișin înseamnă începutul sfârșitului PCRM. Analistul a făcut această declarație în cadrul unei ediții speciale, la Jurnal TV.
 În cadrul aceleași emisiuni, comentatorul politic Antol Țăranu a declarat că PCRM va mai supraviețui un timp oarecare pe scena politică, însă nu va mai fi în stare niciodată să revină la monopolul pe care l-a avut în cei 8 ani de guvernare.


„PCRM este un partid care categoric nu este capabil să se schimbe. Avem de a face cu un partid comunist în programul căruia nu se regăsește ideologia marxistă. Avem de a face cu o pocitură, care induce în eroare susținătorii săi și în mod oobraznic explotează nostalgiile oamenilor”, a declarat Țăranu.


Analistul a mai criticat comuniștii și pentru faptul că în cadrul Congresului de sâmbătă au vorbit în limba rusă. „Categoric acest partid nu aparține acestei țări și acestui popor”, a adăugat Anatol Țăranu.


jurnal.md

0