483

Premierul României minte cu neruşinare?

http://www.union.md/images/poza_start/8869_0_1.jpg 

Incidentele electorale s-au ţinut lanţ la scrutinul de duminică din România. Cu toate acestea, premierul Victor Ponta s-a declarat mulțumit de rezultatul alegerilor locale din Bucureşti. Ba mai mult, acesta a afirmat că alegerile au fost corecte.

„Sunt extrem de mulțumit că românii au ieșit la vot și că prin votul lor practic au legitimat, este prima legitimare prin vot a USL și a Guvernului pe care eu îl conduc, guvernul USL. (...) Rezulatele din acest moment dovedesc foarte clar că...în timp, indiferent, de contestări, s-a dovedit că este alianța politică în care românii își pun cea mai mare încredere. Mă bucur că împreună USL am cucerit Palatul Victoria și Guvernul României, am scos PDL-ul din București, este un moment istoric acesta”, a spus Ponta, citat de B1.

De asemenea, premierul a subliniat că s-a dat dovadă că în România se pot organiza alegeri corecte și că instituțiile statului sunt arbitri corecți.

Potrivit sursei, peste 980 de incidente electorale au avut loc, dintre care 345 confirmate. MAI a confirmat că 134 dintre acestea vizau promisiuni de bani sau bunuri în schimbul votului.
 
UNION.MD

0