579

Plahotniuc nu poate exista fără Lupu?

http://www.union.md/images/poza_start/8249_0_1.jpg 

Vicepreședintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc a început să aibă temeri că actualul Preşedinte al Parlamentului ar putea să-şi ia rămas bun de la el.

Din acest considerent, Plahotniuc va miza pe personalităţile care le dezvoltă acum cu grijă. 

De această părere este bloggerul Andrei Fornea, care specifică că Vladimir Plahotniuc mereu a avut cel puţin un plan b, la fel ca şi în 2009.

” Plahotniuc a fost „skolizkii”, fiind singurul personaj care a guvernat mereu. Din planul B faceu parte trei acţiuni: introducerea votului uninominal, un partid nou despre care veţi afla mai multe în curând şi, evident, dezvoltarea mass-mediei personale pentru a acoperi primele două obiective. Niciodată n-am crezut în PR-ul negativ. De aceea Plahotniuc nu se va ridica niciodată mai sus decât poate vedea acum”, scrie Andrei Fornea pe blogul său.

De asemnea, acesta menționează că vicepreședintele PD va miza pe personalităţile care le dezvoltă acum cu grijă și că Lupu nu va pleca acum din PD.

”Lupu nu va pleca acum din PD. Nu există circumstanţele potrivite pentru Plahotniuc deoarece planul e abia la început de cale. El şi-a pierdut vocea care mai răsuna tare în 2009, de aceea nu mai are loc în Partidul Democrat, cel puţin poziţia de lider”, scrie bloggerul.
 
union.md

0