513

Un candidat la funcţia de președenție bate pragul partidelor din Alianţă!



Nicolae Timofti candidatul AIE la funcţia de şef al statului se afla acum la sediul PLDM, anunţă Pro TV Chişinău. Acesta urmează să discute cu activul partidului despre candidatura sa la funcţia de şef al statului. După aceasta, Timofti se va întâlni cu liderii PL şi PD.
Reamintim că doritorii de a se înscrie în cursa prezidenţială din 16 martie au timp până la ora17:00, când expiră termenul de înregistrare a candidaţilor. Tot astăzi Alianţa de guvernământ urmează să facă public numele candidatului său la şefia statului. 


Presa de la Chişinău vehiculează o listă de cinci posibili candidaţi la funcţia de şef al statului. Astfel numele publicate sunt academicianul şi doctor habilitat în medicină, şef al Catedrei de patologie chirurgicală de la Universitatea de Medicină "Nicolae Testemiţanu", Gheorghe Ghidirim; judecătorul Curţii Constituţionale Victor Puşcaş; fostul prim-ministru Ion Sturza; fostul viceguvernator al Băncii Naţionale, Veronica Bacalu şi deputatul neafiliat Zinaida Greceanîi. 
 
point.md
0