1177

In judecata

Buna ziua, vreau sa dau in judecata MGFL-ul (жек) conform hotaririi de guvern nr.191 din 19.02.2002. pentru incalzirea necalitativa, locuiesc la primul etaj, temperatura in casa este de 12°C, dupa zile la rind cind ma prezentam si ii informam despre problema, ei au trimis un lacatus care imi spune ca tot e bine, asa trebuie sa fie..mintindu-ma in fata, pe cind in respectiva hotarire de guvern nr.191 scrie clar temperatura in casa trebuie sa fie 18°C in caz contrar se scrie o cerere si se face recalcul, am sunat si la termocom, aceia mi-au explicat ca trebuie sa fie 18°C si atit ca ei asa o sisteaza, de vina e MGFL-ul (жек). Abia azi eu venit (cu toate ca in regulament scrie clar ca ei trebuie sa vina timp de 24 de ore din momentul cind eu am depus cererea,dar a trecut 4 zile) ideia este ca acum afara s-a mai incalzit (-8 ziua) dar eu am depus cererea cind era inca frig (-15-20°C)  mi-au masurat temperatura in casa stabilind o temperatura de minim 12°C si max 15°C ,iar in calorifere fiind de la 40°C la 45°C, la etajele de sus temperatura in calorifere fiind de 68-70°C personal am vazut contorul impreuna cu reprezentantul MGFL, au inteles ei ca este o problema la care imi spun: "Vei veni in fiecare luna si vei scrie o cerere, iar noi vom controla si vom face recalcul!"  Mentionez ca apartamentul e incalzit, peretii exteriori, geamuri termopane, usa despartita printr-un coridor de alta usa, adica totul e mai bine decit normal. Nu am avut datorii la termocom pina in 2011, dar lunile trecute de cind a fost livrata caldura n-am achitat nimic. Sunt foarte multe detalii care imi incalca dreptul de consumator, de aceea vreau in judecata.
ma INTERESEAZA, care e procedura de dat in judecata ??

0