505

Mișcarea Antimafie începe astăzi protestele




 
Start pentru protestele Mișcării Antimafie. Primul protest va avea loc astăzi, începând cu ora 12:00, în fața hotelului „Codru”.


Liderul Mișcării, Sergiu Mocanu, a precizat, pentru Jurnal.md, că va merge la protest, indiferent de interdicția judecătorească de săptămâna trecută.


Este vorba despre o hotărâre emisă de judecătorul Gheorghe Gorun, de la judecătoria Râșcani, prin care lui Sergiu Mocanu i s-a interzis să organizeze proteste la hotelul „Codru”. Liderul Mișcării Antimafie s-a arătat nedumerit de această decizie și a declarat că judecătorul Gorun a executat o comandă politică, fiind influențat de Vlad Plahotniuc.


Protestul de astăzi urmează să se înscrie într-un șir de alte proteste față de actuala guvernare, dar, în mod special, față de Vlad Filat și Vlad Plahotniuc, despre care Mocanu spune că sunt cei care controlează în întregime businessul de la noi din țară și, mai nou, au bătut palma.


Sergiu Mocanu a anunțat protestele acum câteva săptămâni, după decizia Curții Constituționale, care a declarat ilegale alegerile din 16 decembrie, și după anunțul AIE, privind organizarea referendumului constituțional.

Mișcarea Antimafie a anunțat că va pereclita afacerilor demnitarilor Vlad Filat și Vlad Plahotniuc, prin proteste la următoarele instituții și companii:


1. Victoriabank (Str. 31 August 1989, nr. 141);
2. Hotelul Codru (Str.31 August 1998, nr. 127);
3. Global Business Centru (Bd. Cantemir 111);
4. SA Ipteh (Bd. Ştefan cel Mare 65);
5. Eurosim SRL (Bd. Dacia 54/1);
6. Clubul Drive (Str. Calea Orheiului 109);
7. Hotelul Nobil (Str. Mihai Eminescu 49). 
 
jurnal

0