405

PCRM atacat cu “aceeaşi armă”



După ce comuniştii au declarat de nenumărate ori că Alianţa uzurpă puterea în stat, iată că au ajuns să fie atacaţi şi ei cu “aceeşi armă”. Analistul politic, Anatol Ţăranu învinuieşte PCRM-ul de uzurpare de putere declarând că fracţiunea face acest lucru atunci când îndeamnă autorităţile locale să nu se supună civic.
 
“Atunci când pui piedici în administrarea ţării, când chemi la nesupunere, la ură şi răzvrătire de popor – iată când este adevărata uzurpare a puterii în stat şi anume acest lucru îl fac comuniştii”, a declarat Anatol Ţăranu în cadrul emisiunii “Ediţie specială” de la PublikaTV.
 
 Analistul a mai adăugat că toate acţiunile PCRM-ului fac parte dintr-un plan strategic prin care se urmăreşte crearea unui haos în societate. “Comuniştii vor să pescuiască peşte în apa tulbure”, a opinat analistul.
 
Juristul Veceslav Zaporojan a explicat că pentru comportamentul său, PCRM ar putea să răspundă în faţa legii fiindcă Constituţia prevede tragerea la răspundere a persoanelor care îndeamnă la ură şi nesupunere civică.
 
union
0