499

Lecţie constituţională! Aviz amatorilor!

‘’ Uzurparea puterii înseamnă obţinerea puterii de stat în mod fraudulos. Aici se menţine puterea, însă căpătată legal. Parlamentul a venit legal la putere, dar se menţine în mod fraudulos”


Această precizare vine din partea unui expert in drept constituţional şi anume domnul Nicolae Osmochescu cu care sunt in totalitate de acord.


Osmochescu in cadrul unui interviu pentru Europa Libera explică clar cauza pentru care un referendum organizat privind modificarea articolului 78 al constituţiei şi anume ‘’alegerea presedintelui’’ nu numai ca rezultatele acestuia nu vor fi valabile pentru actualul parlament,dar 
este şi ilegal,deoarece un alt referendum pe aceiaşi temă poate fi organizat doar odată la doi ani şi nu in dependenta de poftele aleşilor.


Eu nu prea o am cu experţii,in sens ca pentru mine sunt doar nişte mămăligi ţinînd cont de modul infect de a comenta exact ca batrînii la coada la pîine,însa tot ce a declarat acest domn poartă o valoare.Desigur,interpretarea evenimentelor sunt redate şi explicate in fucţie de interesul fiecarui partid în parte însă în realitate ‘’constituţia este de altă părere’’.


E inutil însă să explici gibonilor,pentru că neuronul lor obosit nu suportă nici macar simplismul firescului astfel încît CONTINUARE
 
0