362

Voronin atacă din nou instituțiile europene



”Aceste structuri europene susțin acțiunile anticonstituționale ale AIE numai pentru a nu ne mai vedea la guvernare. Ei nu suportă denumirea partidului nostru. Comunismul le stă în gât. Iar băieții din AIE au prins asta și folosesc indulgența europenilor pentru a-și face de cap”, a declarat liderul PCRM Vladimir Voronin în cadrul unei emisiunii de la NIT.
 
Referindu-se la referendumul de modificare a Constituției, Voronin a opinat că este puțin probabil ca acesta să aibă loc și asta pentru că acest referendum nu e dorit de nimeni.
 
”Sunt mirat. Știți ce relații avem noi cu analiștii de dreapta, dar sunt uimit și foarte mulțumit de poziția civică adoptată de Negru, Bogatu, Andrievschi, Godea și mulți alții, în total vreo 50, care opun acum o rezistență atât de mare împotriva referendumului”, a menționat liderul comuniștilor.
 
Potrivit lui, referendumul nu este dorit nici de reprezentanții din teritoriu ai partidelor din AIE și chiar Vlad Filat prin ultimele sale declarații a lăsat să se înțeleagă că ar vrea să se detașeze de acest plebiscit.
”Dacă nici după asta cei din AIE nu vor să înțeleagă nimic, nu știu ce fulger trebuie să îi mai lovească pentru ca ei să înțeleagă că trebuie să se oprească. Constituția nu poate fi trasformată în slujitoarea unui partid”, a mai declarat Voronin
 
union
0