528

„Amabilități” între Voronin și Pavlicenco


 
Nu-i sunt pe plac lui Vladimir Voronin politicienii liberali. Și nu e vorba doar de Mihai Ghimpu, cu care comunistul s-a duelat în replici de mai multe ori. Recent, președintele Partidului Național-Liberal, Vitalia Pavlicenco, a devenit ținta glumelor usturătoare ale liderului comunist. 


Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Voronin s-a arătat indignat de lipsa de reacții față de "crima" comisă de România la frontiera moldo-română, atunci când un tânăr moldovean a fost rănit de un polițist de frontieră de peste Prut. Acesta a amintit că în cazul omorului de la Vadul lui Vodă, autoritățile, dar și unele forțe politice au fost mult mai active și, în context, a adus exemplul Vitaliei Pavlicenco.
 

„Pavlicenco cred că a decedat, s-o ierte Dumnezeu. Ea a stat călare pe podul cela de la Vadul lui Vodă trei zile. O răcit matincă tare acolo”, a declarat acesta.

În replică, Pavlicenco îl asigură pe Voronin că este vie și că nu a protestat nicio zi la Vadul lui Vodă. Aceasta susține că liderul comunist a intrat in marasm politic și de vârstă. 
 

„Eu am un dosar contra lui Voronin la CEDO, pe care, cred, îl voi câștiga anul acesta. Nu mor caii când vor câinii. Sper să îi aduc lui Voronin doi trandafiri roșii plioștiți la mormânt. Aștept să fac acest lucru cât mai repede”, a scris liderul PNL pe blogul său.
 
unimedia

0