503

PRONOSTIC ASTROLOGIC: 15 ianuarie 2012 – o zi favorabilă pentru alegerea Preşedintelui



Deoarece sîntem în aşteptarea scrutinului planificat pe 15 ianuarie 2012, TRIBUNA continuă seria de materiale ce ţin de prognozele astrologice. De această dată, directorul Centrului Cosmologic “Polus Geticus”, Tatiana Paladi ne-a vorbit despre climatul cosmoplanetar pentru Moldova în această zi politică şi unele soluţii viabile posibile pentru guvernarea actuală.
 
Conform spuselor sale, atmosfera cosmică generată de trecerea planetelor mobile prin astrograma Parlamentului în ziua de 15 ianuarie 2012, denotă că această zi este una favorabilă alegerii Preşedintelui ţării. Combinaţia benefică dintre Uranus (schimbări, noi ideologii) şi Soare (conducerea supremă) oferă oportunităţi neobişnuite pentru continuarea proceselor progresive începute de Parlament.
 
Energiile degajate de planetele Saturn, Neptun, Venus şi Mercur conferă deputaţilor abilitatea de a percepe clar situaţia politică, dar ei vor susţine un examen serios la obiectele maturitatea politică, disciplina şi calitatea muncii.
„Calculele astrologice arată că procedura de alegere a şefului statului nu va fi una uşoară, deoarece vor ieşi în evidenţă şi aspecte planetare care vor tensiona situaţia în această zi (Luna în conjuncţie cu Saturn, Venus în opoziţie cu Luna, Marte cuadratură cu Mercur şi în opoziţie cu Jupiter). Dar prevalează aspectele planetare armonioase, care ne dau mesaje foarte clare că există posibilități de a alege Preşedintele”, spune Tatiana Paladi.
 
În opinia sa, avînd în vedere aspectul benefic pentru comunicare (Mercur trin cu Luna, Venus sextilă cu Mercur), înainte de demararea scrutinului este binevenită examinarea şi semnarea faţă de reprezentanţii presei a unui acord dintre AIE-2 şi grupul Dodon referitor la angajamentele asumate pe calea reformelor şi democratizării ţării.
 
„Acest acord ar trebui să prevadă şi condiţia că viitorul Preşedinte nu va propune sau va insista la remanieri capitale în Parlament şi Guvern pe durata mandatului actualilor deputaţi. Dacă entităţile politice care s-au constituit sub semnul riscului – Tigrul (Parlamentul, Guvernul, AIE-2) vor aprecia obiectiv situaţia tensionată care au creat-o în mioritica Moldova şi vor înţelege că ei sînt responsabili în faţa lui Dumnezeu şi a societăţii – atunci cu siguranţă vor merge la compromis şi vor realiza exerciţiul politic atît de necesar ţării”, afirmă astroloaga.
 
Tatiana Paladi a specificat că trebuie luat în calcul şi faptul că în viitor nu ne putem aştepta la zile mai liniştite, mai comode, deoarece anul politic 2012 aduce spre Moldova energii cosmice cu mult mai dificil de perceput şi asimilat decît cele din anul 2011. Motivul nu este doar lipsa diplomaţiei din partea puternicului Dragon, care va guverna de pe tron, dar şi faptul că pe scena cosmică se vor da bătălii crîncene între cei mai grei actori planetari ai sistemului nostru solar: Pluto, Neptun, Uranus şi Saturn, ecoul cărora va fi resimţit de pămînteni.
 
tribuna
0