De 36 de ani A TRĂIT în şcoală: Directoarea unui gimnaziu din Străşeni, OBLIGATĂ să-şi schimbe locul de trai

O fostă directoare de şcoală a trăit 36 de ani în instituţia pe care a condus-o. Este vorba despre Tamara Cernopolc, din satul Greblești, raionul Strășeni. Acum aceasta este obligată de autorităţile locale să părăsească atelierul în care a trăit o viaţă, pentru că ar face cheltuieli în plus Primăriei.
Potrivit postului regional de televiziune, termenul limită de eliberare a atelierului este peste două săptămâni, adică 1 ianuarie 2012. Femeia şi-a cumpărată în octombrie o casă în sat, însă nu a reușit să-și facă reparație.
Femeia se arată nemulţumită faţă de autorităţile publice locale şi spune că serviciile comunale le-ar fi achitat pe facturi separate.
„În cei 36 de ani am făcut multe pentru școală. Am tras căldura, am făcut reparaţie gratis, atunci munca mea nu se vedea, da acum când sunt bolnavă nimeni nu mă înţelege”, a declarat profesoara pentru sursa citată.
La rândul său, primarul satului spune că pe lângă facturile la întreținere, primăria a achitat şi numeroase amenzi pentru că profesoara locuia în şcoală.
24h