506

"Greceanîi - ambasadorul Moldovei la Moscova"

"Igor Dodon va pune în aplicare planul pe care îl are. El vrea ca doamna Greceanîi să plece ambasadorul Moldoveila Moscova, ca, ulterior, să poată avea beneficii el timp de trei ani". Declaraţia a fost făcută de preşedintele PSD, Victor Şelin, aseară, la emisiunea Fabrika.


De asemenea, preşedintele PSD a spus că Igor Dodon nu va vota pentru candidatura lui Marian Lupu la fotoliul prezidenţial.


"Informaţiile pe care le am mă ajută să înţeleg că IgorDodon va face show pe 16 decembrie. El va intra în cabină, dar nu–l va susţine pe Lupu şi va arăta buletinul că nu a votat. Însă doamnele Greceanîi şi Ambramciuc vor vota", a menţionat Şelin.


Fostul membru al PCRM Victor Stepaniuc a spus că nu crede într-un asemenea scenariu, declarând că persoanele vizate sunt responsabile pentru ceea ce fac.


Persoanele vizate nu am comentat, deocamdată, aceste informaţii. Anterior, Igor Dodon a declarat că nu va vota pentru candidatura Alianţei pentru Integrare Europeană la funcţia de şef al statului, dar s-a arătat gata de dialog în vederea identificării unui candidat apolitic.
 
publika

0