475

Comuniștii l-au felicitat pe Lupu că a trecut cu bine comisia medicală

Deputații comuniști au aflat că Marian Lupu, candidatul AIE la funcția de președinte, a trecut cu bine comisia medicală și au decis să-l „felicite” cu această ocazie. Însă, în tonalitatea acestora s-a simțit o notă subtilă de sarcasm și ironie.

„O noutate fulger apărută pe internet. Marian Lupu a fost recunoscut sănătos și apt pentru a ocupa funcția de președinte al Republicii Moldova. Noi îl felicităm cu această constatare”, a declarat deputatul PCRM Ina Șupac, de la microfonul Parlamentului.

Însă, speakerul nu era la locul său din prezidium și nu a putut oferi un comentariu la această temă.

Amintim că în cadrul campaniilor electorale pentru alegerile parlamentare anticipate, comuniștii au lansat zvonuri precum că Marian Lupu ar fi bolnav psihic și epileptic. „Consider că sunt manifestări de frică ale PCRM, deoarece Partidul Democrat se anunță ca un concurent foarte serios la viitoarele alegeri parlamentare”, declara atunci liderul PDM, Marian Lupu.

Acestea zvonuri au fost alimentate recent și de liderul PCRM, Vladimir Voronin, care a declarat la o conferințe de presă că în timpul unei întrevederi cu Marian Lupu, cel din urmă a căzut fără cunoștință sub masa și a avut nevoie de ajutor pentru a-și reveni. 

Voronin a spus că bodyguardul său l-a ajutat pe Lupu să-și revie. Însă, președintele PCRM nu a spus când anume a avut loc incidentul și dacă au asistat și alți martori.
 
unimedia

0