460

PSD vrea să organizeze un bazar în fața Guvernului

 
,,Un bazar în faţa Guvernului, unde oamenii îşi vor vinde lucrurile personale membrilor Cabinetului de Miniştri” – asta propune liderul Partidului Social Democrat (PSD) Victor Şelin pentru ,,a sensibiliza guvernanții privind starea gravă în care se află Republica Moldova”.  Propunerea a fost lansată în cadrul unei conferințe de presă de marți, 29 noiembrie.
 
Potrivit lui Victor Şelin, ,,Guvernul se face vinovat de calitatea vieţii moldovenilor, iar prin aprobarea bugetului pentru anul 2012 va înrăutăţi situaţia din ţară şi noua politică bugetar-fiscală va fi în detrimentul pensionarilor, persoanelor cu dizabilităţi şi chiar a angajaţilor bugetari, care vor achita impozite din veniturile sale şi totodată vor plăti pentru produse alimentare, medicamente a căror preţuri, la fel, includ impozite şi accize exagerate”.
 
Totodată, Victor Șelin a prezentat rezultatele primelor zile de desfăşurare a Campaniei „Poporul Moldovei împotriva Guvernului”. „Până astăzi, sunt adunate peste 6.800 de semnături ale cetăţenilor RM care susţin iniţiativa de a depune o petiţie la Curtea de Apel privind anularea tarifelor pentru serviciile comunale”, a precizat  liderul PSD.
 
ARENA reamintește că zeci de susținători și membri ai PSD, împreună cu pensionarii Maiei Laguta,  au organizat în Piața Marii Adunări Naționale mai multe proteste. Ei au cerut demisia Alianței de guvernare și micșorarea tarifelor la întreținere.
0