440

Formuzal: Partidul Regiunilor va participa la eventualele alegeri anticipate şi va lipsi PCRM de monopolul asupra alegătorilor g

Partidul Regiunilor este pregătit să participe la eventualele alegeri anticipate. Anunţul a fost făcut de către preşedintele partidului, Mihail Formuzal. "Partidul Regiunilor este o forţă politică nouă, care trece prin etapa de devenire. Cu toate acestea, noi suntem gata să participăm la eventualele alegeri anticipate şi vrem să devenim una dintre forţele parlamentare care să participe în conducerea statului", a menţionat acesta, pentru Infotag.

Mai mult, Mihail Formuzal crede că Partidul Regiunilor îi va lipsi pe comunişti de monopolul asupra alegătorilor găgăuzi. 

Başcanul Găgăuziei susţine că nu se află sub acoperirea forţelor politice de la Chişinău. "Suntem susţinuţi de oameni de afaceri autohtoni, interesaţi de crearea condiţiilor favorabile pentru dezvoltarea economiei în ţară. Iar presupunerile despre cui îi convine toate acestea şi, respectiv, al cui proiect este – toate acestea sunt doar vorbe, pe care le considerăm un fenomen absolut firesc", a menţionat Formuzal.

Potrivit preşedintelui Partidului Regiunilor, în momentul înregistrării, formaţiunea avea circa 4,5 mii de membri din 18 raioane.
 
Publika
0