441

Sîrbu: Liberal-democraţii riscă să petreacă 15 ani DUPĂ GRATII

 Juristul Partidului Comuniştilor, Sergiu Sîrbu, i-a atenţionat pe colegii din fracţiunea parlamentară PLDM, că riscă o pedeapsă de 15 ani de închisoare în cazul în are aceştia vor insista ca alegerile pezidenţiale să aibă loc după anul nou.

Într-un interviu pentru portalul INPROFUNZIME, Sergiu Sîrbu a calificat acţiunile declarate de PLDM drept uzurpare a puterii de stat.

De asemenea, după părerea comunistului, dorinţa liberal democraţilor de a amîna alegerea şefului statului pentru anul următor demonstrează nedorinţa partidului condus de către Vlad Filat de a vota pentru candidatura lui Marian Lupu la funcţia de şef al statului.

În ceea ce priveşte setul de legi, printre care şi legea privind politica bugetar fiscală, nu este un motiv pentru a amîna alegerea preşedintelui. După părerea lui Sîrbu, agenţii economici din Republica Moldova au mai mare nevoie de stabilitate politică în ţară decît de adoptarea politicii bugetar-fiscale.

Portalul de ştiri POINT.md ţine să menţioneze că fracţiunea parlamentară a libral democraţilor s-a declarat azi împotriva alegerii şefului statului în luna edcembrie. Aceştia şi-au motivat poziţia prin necesitatea adoptării de către Parlament a politicii bugetar – fiscale pînă la sfîrşitl anului.
 
Пресс-служба POINT.MD

0