916

Panourile cu LED-uri din Capitală, coşmar pentru unii şi ajutor pentru alţii

Panourile cu LED-uri, instalate pe străzile Capitalei, au devenit un adevărat coşmar pentru unii şoferi. Ei spun că ecranele mari, cu diferite mesaje publicitare, le distrag atenţia şi îi încurcă să şofeze, mai ales pe timp de noapte. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, deşi îşi exprimă nemulţumirea, deocamdată, niciun şofer nu a depus vreo plângere.

Cine a pierdut o reclamă la televizor, o poate vedea în timp ce conduce maşina. În ultima vreme, în Capitală, apar tot mai multe panouri cu LED-uri, tendinţă care îi nemulţumeşte pe şoferi. Cel puţin, aşa au declarat unii dintre ei în faţa camerei de luat vederi.

"Când mergi la volan te uiţi mai mult la panouri, nu eşti atent la drum şi apar accidente", a spus un conducător auto.

Alţi şoferi au spus că nu-i deranjează deloc reclamele din trafic. "Pe mine nu mă deranjează, e foarte bine că ştim tot ce se întâmplă, mai vezi ceva nou. Mai mult ajută că noaptea mai ales pe unele străzi pe unde-i puţină lumină - ajută panourile", a menţionat un şofer.

Instalarea panourilor cu led-uri este autorizată de Primărie şi Poliţia Rutieră. Până în prezent, toate au fost amplasate în mod legal. 
 
Publika
0