928

Tristetea...Starea Idiotilor In Moldova...

Stiti, acum am mai identificat un loc comun a cetatenilor din Moldova si anume asta cu tristetea …E trist…’’iata ce se intimpla in Moldova…e trist’’…Pe mine ma scoate din minti asta cu tristetea.De multe ori asociez tristetea cu prostia pentru ca de multe ori tristetea este doar reactia omului prost …este fara sa generalizez desigur, nici in cazul situatiilor,nici in cel al persoanelor dar de multe ori tristetea este doar o urmare imediata si fireasca a prostiei,altfel daca mai avem vreun neuron functional- ba’ ma revolt !!! adica nu pot…tristetea e o stare contemplativa,inactiva,laxa,baltinda… insa viitorul este in fata nu?... c-am asta e !
Eu prefer o stare precum stresu’…prefer stresul tristetei,prefer nervii,prefer reactia,prefer chiar injuratura sau ma rog…imprecatia,o prefer…decit ‘’sunt trist’’ . Pe noi,pe noi cetateni i nu ne intereseaza nimic,,,avem asa ocupatia noastra mica… avem asa cetateni in jurul nostru citiva si asa ne vedem de viata noastra fara sa avem legatura cu nimic,pentru ca ce sa vezi…multi dintre noi suntem pur si simplu decervelati ,cind vine musca pe creeras patineaza ,stiti musca nici pe sticla nu poate patina ca are ventuzele alea ,insa exista in Moldova omenasi cu creeras atit de neted incit musca poate face triplu tuluc fara nici o problema.
Eu de ce sa va mint,pentru mine aceasta tara reprezinta o mizerie continuare

0