660

VIDEO | Cântecul deputatului Costea Starâş

 
Actualul deputat comunist Constantin Starâş, care recent a împlinit 40 de ani, s-a produs într-un clip realizat în studiourile televiziunii pro-comuniste „NIT”. El interpretează un cântec liric, de dragoste, trist cu frunze în cădere... Cântecul se numeşte „I tî znaieşi” („Şi tu ştii”). 
 
Versurile şi melodia au fost semnate de către deputat, care este şi realizatorul unei emisiuni de autor la „NIT” („Tretii microfon”). În clip, sunt montate secvenţe ce datează, probabil, de pe vremurile când Starâş realiza emisiunea „Rezonans” într-o manieră mult mai independentă din punct de vedere editorial, dar şi de pe timpurile când trecuse sub flamurile lui Vladimir Voronin. În clip îi revedem, printre altele, pe prietenii lui Starâş – Serghei Ciurikov de la „Komsomolskaya pravda” şi pe regretatul Constantin Chiroşco de la „BASA-press”.

Costea Starâş cântă demult. De pe când era student la jurnalistică. Martori sunt şi pereţii primului etaj al căminului şase de pe „uliţa Volodarski”, unde Costea Starâş obişnuia să cânte la chitară...
 


 
hotnews
0