529

Dodon CONFIRMĂ că s-a întîlnit cu Filat la Krynica

 Igor Dodon a confirmat afirmaţiile fostului preşedinte de partid, Vladimir Voronin, precum că el s-ar fi întîlnit cu premierul Vlad Filat în luna septembrie în Polonia.

Cu toate acestea, Igor Dodon a infirmat însă ipoteza lui Voronin că „trădarea” lui a fost pusă la cale anume la acea întîlnire de la Krynica, Polonia.

Potrivit lui Dodon, aceste declaraţii ale lui Voronin sunt nişte insinuări. „M-am întîlnit cu multe persoane în Polonia, inclusiv şi cu domnul Filat. Cu regret foştii colegi sunt obişnuiţi cu insinuări şi presupuneri” a specificat acesta.

Pe de altă parte, preşedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, a declarat că „Nu am ce comenta”. De asmenea, Vlad Filat a mărturisit că îl înţelege pe domnul Voronin şi încercările lui de a-şi mobiliza partidul.

Portalul de ştiri POINT.md ţine să menţioneze că Vladimir Voronin a declarat astăzi că „convingerea” lui Igor Dodon de a părăsi PCRM a început încă din luna septembrie, cînd acesta s-a întîlnit cu Vlad Filat la forumul internaţional de la Krynicy. 
 
Пресс-служба POINT.MD
0