790

Comuniştii nu vor VOTA pentru preşedinte

Comuniştii nu vor înainta un candidat la funcţia de şef al statului pe data de 18 noiembrie. Mai mult decît atît, aceştia au decis nici să nu voteze candidatul înaintat de către ceilalţi actori politici. O declaraţie în acest sens a fost făcută de către juristul Partidului Comuniştilor, Sergiu Sîrbu.

Potrivit lui, deputaţii AIE au toate voturile necesare pentru alegerea şefului statului. Din aceste motiv, deputaţii comunişti nu văd necesitatea susţinerii unei candidaturi, dar nici înaintarea propriei candidaturi, care nu va fi susţinută de AIE, a declarat Sîrbu pentruinprofunzime.md.

Portalul de ştiri POINT.md ţine să menţioneze că astăzi este ultima zi de înregistrare a candidaturilor la funcţia de şef al statului. Cu toate acestea, actorii politici din Republica Moldova nu au ajuns la un numitor comun referitor la candidatura şefului statului. 

De asemenea de menţionat că azi la ora 18:30 conducerea AIE împreună cu deputatul independent Igor Dodon se vor întîlni iarăşi la masa de negocieri.
 
Пресс-служба POINT.MD
0