431

Primul CANDIDAT la preşedenţie a TRECUT comisia medicală

 Se pare că un candidat la fotoliul de preşedinte a trecut de acum toate examenele medicale. Numele acestuia nu a fost făcut, însă, public. Se ştie doar că acesta este o persoană foarte cunoscută şi reprezintă unul dintre partidele politice din ţară. Despre aceasta a declarat preşedintele comisiei de examinare, Sergiu Ungureanu, citat de portalul inprofunzime.

Sergiu Ungureanu a menţionat însă că este vorba de un bărbat, astfel excluzînd ipoteza că persoana care ar fi trecut testele să fie Zinaida Greceanîi. De asemenea, pentru sursa citată, Dumitru Diacov, preşedintele de onoare al Partidului Democrat, a refuzat să declare dacă Marian Lupu ar fi trecut comisisa medicală. Acesta a menţionat doar că Lupu este „sănătos tun”.

Sergiu Ungureanu a mai menţionat că comisia va lucra azi pînă la ora 00:00. Potrivit spuelor lui, pentru a trece examinarea medicală candidaţii au nevoie de aproximativ 2 ore.

Portalul de ştiri POINT.md ţine să menţioneze că ultima şedinţă posibilă a AIE privind identificarea candidaturii potrivite pentru funcţia de şef al statului va avea loc astăzi la ora 18:30. La şedinţă a fost invitat şi deputatul independent, Igor Dodon. Pînă cînd nu se cunoaşte nimic de participarea comuniştilor la negocieri. 
 
Пресс-служба POINT.MD
0