445

Voronin și Filat vor ALEGERI anticipate

Vladimir Voronin şi Vlad Filat vor alegeri anticipate. Cel puţin de această părere este Constantin Tănase. După părerea editorialistului, chiar dacă toţi cei trei lideri ai AIE, cît şi cel comunist, declară sus şi tare că ei nu vor alegeri anticipate, noi ar trebui să atragem atenţie mai mult la acţiuni, şi să nu credem vorbelor. 

Potrivit poziţiei lui Tănase, toată farsa cu Zinaida Greceanîi, nefinisarea negocierilor, etc este un scenariu a lui Vlad Filat de al face pe Mihai Ghimpu de posibelele alegeri anticipate. 
Autorul de asemenea a mai subliniat că Vlad Filat îi dispreţuieşte pe colegi de alianţă şi nu s-a regăsit nici o dată în aceasta. 

„Urmăriţi, ce grimasă face Filat atunci cînd rosteşte numele lui Ghimpu sau Lupu” se scrie în articolul publicat de portalul TIMPUL.

Portalul de ştiri POINT.md ţine să menţioneze că astăzi este ultima zi pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. De asemenea, de menţionat, că pînă în acest moment forţele politice din Republica Moldova nu au ajuns asupra unui numitor comun în ceea ce priveşte candidatura care ar îngrămădi minimul necesar de voturi. 
 
Пресс-служба POINT.MD
0