503

Zinaida Greceanîi: Sunt pregătită moral să fiu preşedinte!

 Zinaida Greceanîi este pregătită moral să devină preşedinte. Fostul deputat comunist aşteaptă, însă, oferta Alianţei de guvernare. Abia atunci va spune dacă va intra sau nu în cursa pentru preşedinţie. 

Zinaida Greceanîi a făcut primele declaraţii pentru presă, după părăsirea fracţiunii PCRM din Parlament. Ea a evitat, totuşi, să spună mai multe despre candidatura sa la preşedinţie.

"Eu sunt pregătită moral, psihologic, inclusiv şi pentru funcţia aceasta. Trebuie să vedem care ar fi şi condiţiile. O să accept, n-o să accept, o să aflaţi ceva mai târziu", a menţionat Greceanîi.

Chiar dacă a părăsit echipa PCRM, Greceanîi speră că va menţine relaţii bune cu foştii colegi. A decis să-l urmeze pe Igor Dodon pentru că împreună au făcut echipă bună la Guvern. În ceea ce priveşte orientarea politică, ea spune că cel mai probabil, nu va merge pe urmele lui Dodon şi nu va adera la Partidul Socialiştilor.

Acum o săptămână, Zinaida Greceanîi a părăsit fracţiunea PCRM din Parlament împreună cu Igor Dodon şi Veronica Abramciuc. Cei trei şi-au motivat decizia prin faptul că şefii partidului nu doresc modernizarea PCRM.
 
Publika
 
0