572

Politolog: Alegerea Zinaidei Greceanii drept presedinte ii ofera timp lui Igor Dodon

 Igor Dodon castiga din alegerea candidaturii Zinaidei Greceanii in calitate de presedinte, timp pentru constructia unei formatiuni moderne cu solutii. O declaratie in acest sens a facut politologul Angela Colatchi pentru PRO TV.

Politologul crede ca Igor Dodon a ales anume acest partid nu doar din considerentul ca Veronica Abramciuc este sotia secretarului Partidului Socialistilor Valentin Crilov. "Igor Dodon a aderat la Partidul Socialistilor pentru ca este un economist si calculeaza diferite variante si a ales varianta de a nu merge pe constructia unei structuri proprii de partitid, dar in probilitatea unor alegeri anticipate sa ia un partid inregistrat la Ministerul Justitiei", crede politologul.

"Probabilitatea anticipatelor este reala. Si Dodon si Crilov au fost deputati si Dodon presupune ca va reusi sa aduca aceasta formatiune in parlamentul Moldovei", a mai spus Angela Colatchi.

Cat despre plecarea comsomolistilor din PCRM, politologul sustine ca nu este de acea anvergura ca si plecarea grupului Dodon. "Vom vedea, este interesant cu e vor comporta unii consilieri din CMC", a subliniat Angela Colatchi. 
 
ProTV.md
0