469

Igor Dodon a depus carnetul de partid!

 
Ex-deputatul comunist Igor Dodon a transmis carnetul de partid şi cererea de retragere din PCRM la organizaţia primară a formaţiunii din sectorul Buiucani. Anunţul a fost făcut miercuri, 9 noiembrie, de Igor Dodon la Pro TV

Igor Dodon a fost membru al Partidului Comuniştilor din aprilie 2010, din iunie 2011 devenind şi membru al Comitetului Central al PCRM.

În aceeaşi apariţie televizată, ex-comunistul a spus că, cel mai probabil, în luna decembrie va fi organizat Congresul Partidului Socialiştilor, unde speră să fie ales preşedinte al acestei formaţiunii.
 
ARENA reamintește că deputatul Igor Dodon a părăsit la 4 noiembrie grupul parlamentar al PCRM, împreună cu deputaţii Zinaida Greceanîi şi Veronica Abramciuc. Cei trei au anunţat că sunt gata să voteze pentru un şef de stat apolitic, care să aibă ca prioritate interesul cetățenilor.
 
Ulterior, el a anunțat că va adera la Partidul Socialiştilor din Moldova, formațiune care corespunde valorilor spre care tinde. ”Este vorba de statalitate, echitate socială, stabilitate economică, credinţa, care este un pilon important în R.Moldova”, și-a argumentat decizia marți seara, Igor Dodon.
 
arena
0