832

Vezi în ce condiţii l-ar accepta socialiştii pe Igor Dodon


Partidul Socialiştilor este gata să accepte o colaborare cu Igor Dodon, care a părăsit recent fracţiunea parlamentară a PCRM şi care, potrivit unor informaţii, ar putea prelua conducerea acestei formaţiuni.
 
Într-un interviu acordat TRIBUNA, Valentin Crîlov, secretarul Partidului Socialiştilor, a spus că această colaborare ar trebui să aibă la bază „interesele naționale și sociale ale poporului moldovenesc multi-național”.
 
„Cu cea mai mare plăcere vom colabora cu dl. Dodon, dar vom porni, în primul rînd, de la interesele naționale și sociale ale poporului moldovenesc multi-național. Pentru noi contează interesul ţării şi, dacă avem coincidenţă de viziuni, nu văd de ce nu am colabora”, a spus Valentin Crîlov.
 
El a evitat să dea un răspuns direct dacă este adevărat că Igor Dodon va prelua conducerea partidului, precizînd doar că „întrebarea nu este acum pe ordinea de zi”.
 
Totodată, Valentin Crîlov a calificat drept absolut întemeiată plecarea lui Igor Dodon din PCRM, menţionînd că scopul declarat – de a contribui la depăşirea crizei politice – este unul nobil.
 
tribuna.md
0