450

VORONIN și ROȘCA pe banca ACUZAŢILOR? Pasat se răzbună!

Fostul ministru al afacerilor interne, Valeriu Pasat a decis să-i înainteze în instanţă de judecată pe fostul preşedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, şi pe Iurie Roşca, fost preşedinte al PPCD se arată într-un comunicat de presă.

Conform documentului, Valeriu Pasat va cere de la cei doi despăgubire, dar şi scuze publice de la cei doi. Potrivit lui Pasat, aceştia i-au calomniat imaginea făcînd declaraţii calomnioase la dresa lui în trecut, şi acuzîndul de contrabandă cu arme de foc.

Poziţia lui Valeriu Pasat este întărită de către instanţa de judecată care la achitat în toate cauzele penale pornite pe numele lui între anii 2005 – 2006. 

Portalul de ştiri POINT.md ţine să menţioneze că Valeriu Pasat a fost achitat de către instanţa de judecată la data de 18 noiembrie 2009. Acesta a fost acuzat de „uzhurparea puterii de stat”, „contrabandă cu armament” etc. De asemenea, aceiaşi perioadă Iurie Roşca la acuzat pe fostul ministru de interne că ar fi încercat să organizeze un atentat la viaţa lui. 
 
Пресс-служба POINT.MD
0