489

Chirtoacă vrea să se ÎMPACE cu comuniştii

 O nouă invitaţie la discuţii pentru a depista soluţia care ar asigura funcţionalitatea Consiliului Municipal Chişinău, a fost făcută de către primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă. Invitaţia a fost făcută public, în cadrul unei conferinţe de presă, pentru azi, pentru ora 15:00. În cazul în care consilierii comunişti vor fi de acord să participe, întîlnirea se va desfăşura cu uşile închise.

„Facem un apel către raţiune. Dacă nu vor dori, ne vom descurca singuri. Nu este prima dată” a conchis edilul capitalei.

Dorin Chirtoacă de asemenea s-a mai referit şi la situaţia creată în cadrul primăriei. Potrivit lui, chiar dacă capitala are un primar liberal şi o majoritate în consiliu comunistă, asta nu înseamnă că Primăria ar trebui transformată în arenă pentru bătălii politice şi ideologice. 

„Primăria Municipiului Chişinău este pentru a face reforme şi a rezolva probleme. Timpul va arăta cine are dreptate” a subliniat primarul.

Portalul de ştiri POINT.md ţine să menţioneze că ieri, consilierii comunişti au declarat că vor iniţia o investigaţie în structurile şi intreprinderile capitalei. 

Video: http://play.md/video/1d0aabb5-7205-46af-bafb-9c50812e2766 
 
Пресс-служба POINT.MD

0