448

OFICIAL: Dodon VREA modernizarea PCRM

PCRM-ul necesită o modernizare pentru a putea intra în alegerile anticipate. Cu o solicitare, dar şi acţiune concretă în acest sens a venit comunistul Igor Dodon.

Potrivit declaraţiilor lui din cadrul conferinţei de presă, susţinută astăzi, Igor Dodon va expedia membrilor şi susţinătorilor PCRM programul cu propuneri privind reformarea şi modernizarea PCRM în această după-amiază.

În ceea ce priveşte modernizarea partidului, Igor Dodon a declarat pentru presă că aceasta nu presupune obligatoriu schimbarea denumirii şi simbolicei de partid. „Nu se reuşeşte pînă la alegeri şi noi nu insistăm” a subliniat Dodon.

La întrebările jurnaliştilor, Dodon a recunoscut că nu toţi colegii săi de partid sunt de acord cu activitatea lui, şi unii chiar ar fi cerut în cadrul plenarei partidului ca să oprească activitatea fundaţiei „Soluţia”. Însă, deputatul nu a vrut să dea mai multe detalii pentru a „nu scoate gunoiul din casă”.

Portalul de ştiri POINT.md ţine să atragă atenţia că deputatul comunist Igor Dodon este al doilea politician, azi, care a vorbit cu un grad de siguranţă despre alegerile anticipate. 

Cu declaraţii despre alegerile anticipate inevitabile a venit azi şi deputatul PAD, Mihai Godea. (http://point.md/News/Read.aspx?NEWSID=148800
 
Пресс-служба POINT.MD
0