Cretinismul anului (Cauciucurile de iarna)
Mie asta cu cauciucurile de iarna si toata dementa asta mi se pare cretinismul anului...Greu pot sa mai gases
c un demers mai cretin decit asta cu cauciucurile de iarna...
stiu,,,stiu,,,ca sunt mult mai bune in perioada de iarna manevrezi mai bine
frinezi mai eficient,,,stiu,stiu toate vrajelile astea,eu sunt ferm convins ca numarul
accidentelor va fi mult mai mare,ele vor fi puse desigur pe seama vitezei ca alta explicatie
nu au astia alde' garcea din politie ,ca nu sunt in stare ,asta intelectual vorbind,sa gaseasca
explicatia corecta la un accident este colateral si atunci intodeauna viteza este de vina.Spun ca vor fi mai multe accidente,am spuso si o mai spun pentru ca se apropie prosteala asta cu cauciucurile de iarna prevazuta de lege...
Multi se vor baza pe pro paganda despre cauciucuri care vai de mine sa vezi
tu cum vei manevra masina ,si cit de bine vei lua tu curbele si cum vei frina tu foarte
foarte tare,ceiea ce este o imbecilitate ,,,nu se va intimpla asta ,,,dar multi se vor crede
dumnezei pentru faptul ca si-au pus cauciucuri de iarna primul motiv pentru care va creste numarul de accidente,,,al doilea motiv-marea majoritate a caucicurilor cu care sunt echipate asa cum spun jurnalistii
sunt foarte ,foarte,foarte uzate,,,stiu ca exista o prevedere care spune ca cauciucurile
sa nu fie mai vechi de cinci ani insa intr-un an tu poti sa faci 30 000 km deci pa...
daca ai facut 30 000 de km e c-am pa cu cauciucurile fie ele si de un an,,,,
Insa nu e nici un pa pentru ca se gasesc unii in moldova care nu au bani si pe care legea ii obliga sa isi
achizitioneze ,,,perfect,,astia isi i-au d'alea la mina a doua ,,,si uite atunci eficienta ,,,
sa vezi tu cit de bine vor merge moldovenii cu cauciucurile alea de iarna ,,,pentru ca marea majoritate a cauciucurilor cu care sunt echipate masinile in Moldova sunt foarte ,foarte uzate pentru ca cunosc
extrem de bine fenomenul asta in care moldoveanu' isi cumpara cauciucuri de iarna la mina a doua din Romania...se cumpara in prosie,,,,''ce ba' ca sunt bune'' ,,,,sigur,,,sunt perfecte!!! doar ca continuare