543

Cadoul NIT pentru Lupu: Înjură ca la ușa cortului

 
Postul de televiziune NIT a citat din dicționarul de psihiatrie gestul de vineri din Parlament al lui Marian Lupu. Potrivit sursei, liderul democrat a înjurat ca la ușa cortului, iar cuvântul licențios a fost auzit în direct de toată țara.

"Potrivit dicționarului de psihiatrie, impulsivitatea demonstrată de Marian Lupu caracterizează o persoană dirijată de primul impuls, care acționează fără control, nestăpânit și violent", au spus jurnaliștii NIT, citând din dicționarul de psihiatrie. Totodată, sursa a accentuat că Marian Lupu este candidatul AIE la funcția de președinte al țării. Postul TV a precizat și faptul că toți candidații la funcția de șef al statului trebuie să treacă un control medical, inclusiv testul la psihiatru.

În cadrul unei intervenții pentru ProTV, Marian Lupu, a declarat că nu a înjurat în plenul ședinței Parlamentului și nu-și amintește de un astfel de moment. "Vă zic cu toată sinceritatea. Eu nici nu-mi amintesc un asemenea moment, că a fost sau nu. Ca bărbat, mai scap uneori câte un cuvânt mai pipărat, când situația o cere. Nu am spus nimic", a conchis acesta.

Vedeți mai jos reportajul NIT:


 
 
Sursa: UNIMEDIA

 

0